Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1374 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
195 kr.
pr. mdr.


Ewii

Ewii


    Kokbjerg 30
    6000
    Kolding
    Danmark

Om Ewii:

Hvem er Ewii?

Selv om du måske ikke lige har hørt navnet før, så har Ewii eksisteret i over 150 år. Det er en dansk energikoncern, der primært har leveret vand og varme til hele Danmark, men sidenhen har de udvidet forretningen så de i dag også tilbyder både el, ladestandere til elbiler og varmepumper. Og altså nu også internet.

Der er altså tale om en stor – og vidtfavnende – virksomhed, der med knap 700 medarbejdere er en af de største arbejdspladser i Trekantsområdet. Men der er også tale om en virksomhed, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling, og derfor arbejder de målrettet for et 100% klimagasfrit energisystem samt sikre rent drikkevand baseret på grundvand.

Men et er gode intentioner. Et andet er, om Ewii kan levere varen? Læs med herunder og se om Ewii er den rette udbyder af billigt bredbånd for dig.

Hvad kan Ewii tilbyde?

Selv om Ewii oprindeligt startede med at levere vand og varme, så er de i dag blandt de mest fremtrædende internetudbydere i Danmark. En af årsagerne til deres popularitet skal muligvis findes i at de tilbyder yderst fleksible løsninger. Og til en god pris.

Er du på udkig efter en billig og pålidelig internetudbyder, kan du hos Ewii vælge at få dit internet på to forskellige måder:

Internet via fiber

Med denne løsning får du et stabilt og hurtigt internet med op til 1.000/1.000 Mbit, der leveres via fiberkablerne. Fibernet er uden sammenligning det hurtigste og frem for alt mest stabile internet, hvis man skal håndtere store mængder af data. Derfor er det et godt valg, hvis I er flere i husstanden og I gerne vil kunne streame, game og arbejde samtidigt uden nedbrud.

Ewii tilbyder 2 forskellige fibernet pakker:

  • 1.000/1.000 Mbit – hvis du har en stor familie eller bor i et stort hus. Denne pakke indeholder Wifi6, som er med til at sikre en stærk forbindelse selv over mange kvadratmeter.
  • 300/300 Mbit – god til singler, par eller mindre familier med et almindeligt dagligt forbrug, som ønsker stabilt og billigt bredbånd med en god hastighed.

Internet via kabel-tv

Er der ikke adgang til fibernettet i det område, hvor du bor kan du vælge at få internet via dit kabel-tv stik. Med denne løsning kan du få op til 1.000/500 Mbit. Det er nemt og hurtigt at installere, da du blot skal tilslutte routeren direkte til dit antennestik – så er I på! Det er en god løsning, hvis I kun er et par stykker i husstanden eller ikke har det store behov for at være online hele tiden.

Præcist hvilken hastighed du kan få, afhænger af din adresse, men du kan nemt tjekke mulighederne på Ewiis hjemmeside. Du indtaster blot din nøjagtige adresse, så får du et godt overblik over dine muligheder.

Frit valg og fuld tilfredshed med Ewii

Har du svært ved at vurdere, hvor hurtig en forbindelse du har brug for? Så kan du som kunde hos Ewii til hver en tid op- eller nedgradere hastigheden på dit internet. Kvit og frit. På den måde kan du altid være sikker på at have netop den internetforbindelse du reelt har brug for og dermed undgå at betale for meget.

Er du i tvivl om, om Ewii overhovedet er noget for dig, så kan du vælge at prøve det af i en periode. Hos Ewii er der nemlig 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er 100% tilfreds med dit internet fra Ewii, så får du dine penge tilbage indenfor de første 30 dage.

Er det kundeservice?

Kundeservice er et af de områder, som Ewii er meget stærke på. Det er også et af de områder, der fremhæves som særlig godt på blandt andet Trustpilot. Også forbrugerrådet TÆNK har kåret Ewiis kundeservice som værende helt i top, hvilket er sket på baggrund af muligheden for at betale bagud – altså for den ydelse man har fået – i stedet for aconto.

Så er du på udkig efter billigt bredbånd med rig mulighed for at få hjælp og support, hvis der er behov for det – så er Ewii et godt sted at kigge.

Hos Ewii tilbyder de kundeservice på flere forskellige måder: På hjemmesiden kan du søge og finde svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med både valg, bestilling og installering af internet. Kan du ikke finde svar på netop dit spørgsmål her, så kan du kontakte kundeservice på telefon eller via mail alle ugens dage – også i weekenden, hvilket er en klar fordel. Har du spørgsmål at mere teknisk karakter, så har Ewii en teknisk support, der tilmed er åben døgnet rundt hele året, så du altid kan få den hjælp du har brug for – også på søndage og helligdage. Det er der ikke mange andre udbydere, der kan bryste sig af.

Hvor dækker Ewii?

I dag kan Ewii levere både hurtigt og stabilt internet til over 3 millioner danskere. Det er hovedsageligt højhastigheds fiberbredbånd, men de kan også tilbyde kabelbredbånd i de områder, hvor der endnu ikke er lagt fiber.

Det er dog ikke alle, der uden videre kan gå over til Ewiis bredbåndsløsninger, da de endnu ikke dækker hele landet. Bor du i Trekantsområdet, hvor Ewii holder til, så er der naturligvis gode muligheder. Således har næsten 90% af husstandene i Vejle, 94% i Fredericia og 87% i Kolding adgang til fibernet og dermed Ewiis ydelser.

Men der er store regionale forskelle på, hvor udbredt fibernettet er i dag. Bor du i Billund Kommune er der næsten 100% – eller helt præcist 96% – af husstandene, der kan kobles på fibernettet. I Dragør Kommune er det blot 30%.

Så Ewiis dækning varierer altså fra landsdel til landsdel – afhængigt af udbredelsen af fibernettet.

Ønsker du at vide, om du kan få bredbånd via Ewii? Så kan du tjekke det både på Energistyrelsens og Ewiss egen hjemmeside.

Hvad koster det?

Med internetforbindelse fra Ewii får du både stabilt og hurtigt internet til fornuftige priser. Som udgangspunkt ligger priserne på omtrent samme niveau som mange andre udbydere – dog er der ofte nogle gode tilbud eller særlige kampagner, der giver mulighed for billigt bredbånd i en periode. Netop nu kan du eksempelvis få internet til priser fra 129,- om måneden de første 3 måneder!

Vil du vide, hvad det vil koste for dig at skifte til Ewii, så kan du finde den nøjagtige pris ved at indtaste din adresse på hjemmesiden og efterfølgende vælge den internetløsning, der passer til dig og dine behov. Det er både nemt og meget overskueligt.

Er du på udkig efter en billig internetløsning, så er der visse aspekter, der kan være med til at gøre Ewii attraktiv og lidt billigere end mange af konkurrenterne. For hos Ewii er der ingen binding. Det betyder, at du til hver en tid kan opsige dit abonnement, hvis du ønsker det. dog med 1 måneds varsel. Derudover er der gratis oprettelse og gratis installering. Og så er der også den fordel, at du kan nøjes med at betale pr. måned i stedet for et helt kvartal ad gangen, hvilket kan være mange penge  at skulle betale på en gang for nogle.

Dog skal du være opmærksom på, at det koster 39,- om måneden, hvis du ønsker en router.

Fordele ved at vælge Ewii Ulemper ved at vælge Ewii
Mange har allerede fået øjnene op for Ewii som internetudbyder – og med god grund. For der er en række attraktive fordele:

  • Ingen binding
  • Gratis oprettelse
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Gode intro-tilbud
  • Support 24/7
  • Mulighed for at samle el, vand, varme og internet ét sted

Derudover får du også 20% rabat på streaming tv-pakker fra Allente, der alle indeholder nogle af de bedste danske tv-kanaler samt streamingtjenesten Viaplay.

Der er dog også et enkelt punkt, der trækker ned:

 

  • Dækker ikke hele Danmark

Sådan får du internet fra Ewii

Ønsker du at få en internetløsning fra Ewii? Så er det ikke helt så nemt og ligetil, som selve abonnementet. Der er nemlig ingen lige vej til køb, som på de fleste andre udbyderes hjemmesider. Du kan i stedet indtaste din adresse for at se om du overhovedet kan få Ewii – og ad de vej kan du så købe en af de foreslåede løsninger. Man skal altså væbne sig lidt med tålmodighed. Du kan – måske med god grund – også vælge at bede om hjælp til din bestilling. Enten ved at ringe til Ewii eller udfylde dine personlige informationer og bede om at blive ringet op ved først ledige lejlighed.

Hvad siger kunderne til Ewii på Trustpilot?

Den bedste anbefaling man kan få som virksomhed er den man får fra sine kunder. Det kan derfor være smart at kigge forbi en side som for eksempel Trustpilot, hvis du vil vide hvad andre synes om Ewii. Her finder du en masse anmeldelser – helt præcist 5.487 – og som udgangspunkt er kunderne rigtig godt tilfredse.

Her kan du se, at Ewii har en Trustpilot score på flotte 4,1 ud af 5 stjerner. Det kan dog være svært at gennemskue denne samlede vurdering, da der naturligvis også bliver vurderet på Ewiis andre løsninger. Men der er flotte ord og ros til hjemmesidens overskuelighed og ikke mindst den gode kundeservice. For eksempel er der en kunde der skriver:

”Kundeservice er bare helt i orden! Fik den hjælp jeg havde brug for af en meget flink medarbejder.”

Og en anden skriver:

”Har i dag været i kontakt med en servicemedarbejder i Ewii grundet vores internet ikke virkede optimalt. Medarbejderen burde have årets pris i kundeservice. Han sørgede for ALT, var hjælpsom og tilmed sender han en forstærker uden merpris. Jeg kommer aldrig til at skifte selskab for sådan en service oplever man sjældent.”

Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1374 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
195 kr.
pr. mdr.


Ewii

Høj Trustpilot bedømmelse!

Ewii

Långiver
1.000 - 1.000 Lånebeløp 195 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed