Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1845 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
369 kr.
pr. mdr.


Waoo

Waoo A/S


    True Møllevej 9
    8381
    Tilst
    Danmark

Om Waoo:

Står du og skal til at skifte internetudbyder? Så er du sandsynligvis stødt på reklamer for Waoo, som er en meget profileret virksomhed, der tilbyder hurtigt internet og TV til deres kunder. Spørgsmålet er naturligvis, hvorvidt Waoo er det rigtige valg for dig.

Det forsøger vi at hjælpe dig med at opklare her i denne Waoo anmeldelse, hvor vi kigger nærmere på, hvad nuværende og tidligere kunder siger om selskabet, hvilket produkter, de udbyder og hvor hurtigt deres internet er. Afslutningsvis vil vi kort fortælle lidt om virksomheden.

God læselyst!

Waoo på Trustpilot

Finder man Waoo på Trustpilot ser man en overvægt af positive anmeldelser, om end det er værd at bemærke, at de ikke ligger lige så højt på listen over bedst anmeldte internetudbydere, som nogle af de øvrige, vi har anmeldt her på siden.

Billedet, der tegner sig, når man kigger på anmeldelserne er, at den største del af kunderne er godt tilfredse, og de roser blandt andet virksomheden for pålidelige og hurtigt internet. Blandt andet skriver Hans Jørgen Jensen, at det fungerer upåklageligt, og Inge Christensen kalder det for billigt og særdeles stabilt.

Du kan på Trustpilot se flere anmeldelser af Waoo, som kan være med til at danne et billede af virksomheden og af, hvad kunderne synes om dem.

Produktudvalget

Som kunde hos Waoo har man lidt forskellige muligheder at vælge imellem i forhold til de produkter og ydelser, som de udbyder. Besøger du deres hjemmeside, vil du se, at man både kan bestille fibernet, TV, streaming og telefoni.

De to sidstnævnte kan lyde lidt atypiske for en udbyder af bredbånd, men den er altså god nok. Streamingprodukterne hos Waoo går primært ud på, at man for et månedligt beløb kan samle flere streamingtjenester i ét abonnement. Det forudsætter dog, at man har Waoo fiberinternet.

Telefoni er ”traditionelle” mobilabonnementer, hvor du får en rabat, hvis du også har Waoo fiberinternet. Idéen her er, at det måske kan give økonomisk mening at samle alle sine forskellige abonnementer på ét sted. Det er dog primært Waoo Internet og Waoo TV, som vi i denne anmeldelse vil koncentrere os om.

Waoo TV og Web TV

Waoo TV kommer i to formater; TV og Web TV. Førstnævnte er med en TV-boks, der sluttes til dit fjernsyn, mens sidstnævnte (også kaldet Waoo TV Go) er ren web TV i den forstand, at du streamer dine kanaler. Selve produktet – altså kanalerne – er det samme, men der er en lille prisforskel, som gør, at det kan være mere attraktivt at vælge Web TV. Det kræver dog, at man ikke kommer til at savne, bare at kunne tænde for fjernsynet og klikke sig frem til den rette kanal via fjernbetjeningen.

Hvis man gerne vil købe TV gennem Waoo, så kan man – uanset om man vælger TV-Boks eller TV Go – vælge mellem nogle forskellige pakker. Nogle af dem har mange TV-kanaler, andre har færre og så er der en, hvor du selv kan sammensætte din TV-pakke med præcis de kanaler, som du gerne vil have.

Ligesom med de øvrige produkter, er det også en forudsætning for TV-pakkerne, at du har Waoo fiberinternet.

Waoo internet og fiber

Uanset hvilken pakke internet, du vælger fra Waoo, så er der tale om fiber. Det er den her ekstra hurtige form for internet, som kan sikre dig hurtige hastigheder til fordelagtige priser. Til gengæld er det ikke alle steder, at der findes Waoo fiber, så det er ikke sikkert, at du kan bestille det hjem til dig selv. Det kan heldigvis tjekkes relativt enkelt, ved at besøge deres hjemmeside og tjekke din adresse, så får du med det samme besked om, hvorvidt de kan tilbyde dig internet.

Hvis de kan, kan du få op mod 1000/1000 Mbit/s internet, som er mere end rigeligt til langt de fleste husstande. Samtidig er Waoo gode til som regel at tilbyde forskellige fordele oven i hatten. Det kan eksempelvis være gratis adgang til forskellige streamingtjenester, opbevaringsplads i skyen og lignende.

De konkrete produktdetaljer kan ændre sig over tid, men heldigvis er det relativt enkelt at få sig et overblik, når man besøger deres hjemmeside. Du kan klikke dig direkte videre via vores oversigt her på siden.

Hastighedstest: Så hurtigt internet får du hos Waoo

Som vi nævnte ovenfor, kan du få helt op mod 1000 Mbit/s i både download- og uploadhastigheder. Det er mere end de fleste husstande får brug for, og man kan godt klare sig med både 500/500 Mbit/s og 200/200 Mbit/s.

Hastighederne fra Waoo er som regel ret tæt på det, som man egentligt betaler for. Det er sådan, at ved praktisk talt alle internetudbydere er der en eller anden form for hastighedstab. Det sker simpelthen fordi, internettet skal igennem flere punkter inden, at det når til din computer, telefon, tablet eller andre devices.

Som udgangspunkt, kan du forvente at få cirka 30 procent af hastigheden, hvis du kører over WiFi, mens du må forvente omtrent 90 procent af hastigheden, hvis du kører via en kablet forbindelse (Ethernet-kabel).

Afhængig af, hvor mange I er på internettet samtidig, kan hastigheden naturligvis også blive påvirket, så hvis der er teenageunger, der spiller computer, nogen der streamer serier og afspiller musik, så kan det være, at man ikke skal vælge den mindste internetpakke.

Det er dog generelle ting, og ikke anderledes for andre internetudbydere.

Om Waoo

Waoo slår sig op på sloganet ”Internet som det burde være” og har sat sig for at tilbyde nogle gode digitale oplevelser til danskerne, uden at det skal koste en formue. Bag virksomheden står en håndfuld af de største energi- og fibernetselskaber i Danmark.

Selve Waoo A/S holder til på True Møllevej i Tilst, hvorfra de administrerer deres kunder og produkter. Man kan argumentere for, at det gør dem lidt tættere på den del af befolkningen, som ikke er fra storbyen. Virksomheden er registreret ved CVR-nummeret 28 99 07 90, og på deres hjemmeside kan man komme i kontakt via både telefon, live chat og e-mail til de forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1845 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
369 kr.
pr. mdr.


Waoo

Høj Trustpilot bedømmelse!

Waoo

Långiver
1.000 - 1.000 Lånebeløp 369 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed