Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
714 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
119 kr.
pr. mdr.


Oister

Oister (Hi3G Denmark ApS)


    Scandiagade 8
    2450
    København SV
    Danmark

Om Oister:

Hvis du er på udkig efter en udbyder af mobilt bredbånd, så kommer du nok ikke udenom at skulle overveje om Oister, skal være leverandøren. Som et af Danmarks største lavprisselskaber med god dækning og attraktive priser, er det et oplagt sted at kigge, når man skal have ny bredbåndsudbyder.

Men spørgsmålet er naturligvis om mobilt bredbånd fra Oister er noget værd. Det forsøger vi at undersøge her i vores Oister bredbånd anmeldelse, hvor vores primære fokus er på kvaliteten af deres internet. Samtidig tager vi et kig på deres kundeservice, hvordan de klarer sig på Trustpilot, samt hvilke produkter de ellers tilbyder deres kunder.

Det hele rundes af med en oversigt over fordele og ulemper ved at vælge Oister mobil bredbånd, samt lidt praktiske informationer om Oister som virksomhed. Alt dette skulle gerne gøre dig lidt klogere på, hvorvidt Oister bredbånd er det rette valg for dig i forbindelse med skift af bredbåndsudbyder.

Hvis du beslutter dig for, at det er det, så kan du klikke dig direkte videre til deres hjemmeside via oversigten over de bedste bredbåndstilbud fra Oister. God fornøjelse!

Oister mobilt bredbånd: Hurtigt internet i hele Danmark

Oister leverer ikke internet via kabel, som så mange andre bredbåndsudbydere. Der skal altså ikke trækkes kabler fra hverken telefonstikket, kabel-TV-stikker (COAX), ligesom der heller ikke er noget fibernet indblandet her.

I stedet tilbyder de mobilt bredbånd, som i bund og grund blot er et SIM-kort, der udelukkende modtager data og altså ikke kan håndtere opkald eller beskeder. Sådan et SIM-kort kan typisk bruges både i en computer, en tablet, et modem og i en router – så længe, at disse har plads til et SIM-kort. Sidstnævnte er naturligvis en vigtig detalje, da det ikke altid er tilfældet.

Herefter modtager enheden data, præcis som din mobiltelefon gør det. Hvis det er en tablet eller en computer, så har den bare internet med det samme – og hvis det er et modem eller en router, ja så opretter den et WiFi-netværk, som du kan logge på med alle dine enheder.

Den eneste forskel mellem mobilt bredbånd og almindeligt bredbånd er således blot, at internettet bliver leveret via trådløst netværk i stedet for via kabel.

Tag dit bredbånd med på farten

Det betyder naturligvis, at dit bredbånd pludselig bliver mobilt (deraf navnet). Du kan nemlig tage det med dig rundt, så du altid har WiFi, så længe, at du befinder dig et sted med dækning. Det er ret smart, og er dermed oplagt til dig, der eksempelvis regelmæssigt tager på camping, på telttur, i sommerhus eller bare gerne vil være sikker på, at du har internet i toget, på stranden eller hvor du ellers måtte være.

Hvis et område er dækket af 3’s (og dermed Oisters) netværk, så kan du godt vide dig sikker på, at du kan komme på internettet. Det eksakte dækningskort kan du naturligvis finde på Oisters hjemmeside, hvor du i øvrigt også kan finde en lang række andre informationer om deres mobile bredbånd. Her vil du blandt andet se, at de tilbyder to løsninger;

 • OiSTER WiFi: Mobilt bredbånd med ekstra meget data, men kun via router i stikkontakt
 • OiSTER Mobilt Bredbånd: Mobilt bredbånd, der i sandhed er mobilt – tag det med dig rundt overalt

Oister Mobil: Supplér dit bredbånd med et mobilabonnement

Udover mobilt bredbånd fra Oister, kan man også købe mobilabonnementer gennem selskabet. Det er virkeligheden nok disse abonnementer, at de er mest kendt for. Årsagen bunder dog nok i, at der er flere danskere, der køber mobilabonnementer end der er danskere, der køber mobilt bredbånd.

De to typer af abonnementer fra Oister har dog flere ting til fælles; god dækning, attraktive priser og nem administration via Oisters selvbetjeningsportal. Det giver et godt overblik, og så er det i øvrigt også rart, at man kan samle sine abonnementer, hvis det er det, man har lyst til.

Udover Oister mobilt bredbånd og mobilabonnementer, kan man også købe diverse elektronik hos teleselskabet. Det tæller eksempelvis telefoner, tablets, routere og andet.

Kundeservice hos Oister

Hvis du overvejer at blive kunde hos Oister, er det naturligvis en udmærket idé at kende lidt til deres kundeserviceforhold forinden. Her er Oister som udgangspunkt ret tilgængelige, om end de ikke topper listen over bredbåndsudbydere, når det kommer til tilgængelig kundeservice.

Du kan først og fremmest se frem til en stor hjælpeportal, hvor du kan få svar på alverdens spørgsmål, som regelmæssigt bliver stillet til Oisters kundeservice. For nogle kan det lyde lidt som et billigt forsøg på at spare kundeserviceomkostninger, men i realiteten er det rigtig rart som kunde at kunne få svar på sine spørgsmål ved kort at læse en artikel – uden at skulle i kontakt med en kundeservicemedarbejder først.

Denne hjælpeportal hjælper naturligvis også til at reducere belastningen på de forskellige kontaktpunkter, så du hurtigere kan komme i kontakt med en medarbejder, hvis det bliver nødvendigt. Skulle det være tilfældet, kan du få fat i Oister på flere forskellige måder.

Du kan først og fremmest bruge deres kontaktformular på deres hjemmeside. Alternativt kan du ringe til dem inden for deres åbningstider, som kan ses under kontaktformularen på hjemmesiden. Endelig kan du skrive til dem via e-mail.

Dertil er det i øvrigt også en mulighed at benytte deres selvbetjeningsportal, hvor du kan klare en stor del af dag-til-dag administrationen af dine abonnementer.

Oister på Trustpilot: Hvad siger kunderne?

Trustpilot er en hjemmeside, hvor man som kunde kan skrive en offentlig anmeldelse af en virksomhed, så andre forbrugere kan få en idé om, hvorvidt det er et sted, der er værd at handle. Vi er generelt rigtig store fortalere for, at man bruger Trustpilot, da det i den grad kan være med til at forbedre beslutningsprocessen i forbindelse med eksempelvis et valg af bredbåndsudbyder.

Hvis vi finder Oister på Trustpilot bliver vi mødt af en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5 stjerner baseret på omkring 20.000 anmeldelser i skrivende stund. Det er ret højt, og det gør absolut Oister til en af de bedst anmeldte virksomheder i branchen for mobilt bredbånd.

I 75% ud af de 20.000 anmeldelser, bliver Oister vurderet som værende god eller fremragende. Det er et pænt resultat, som absolut er værd at fremhæve i en branche, hvor selv den mindste ustabilitet på netværket kan få kunderne op i det røde felt.

Mens Oister ikke tager pladsen som den absolut bedste udbyder af mobilt bredbånd på Trustpilot, så er det i den grad tæt på, og det er værd at have i mente, hvis du overvejer at vælge Oister mobil bredbånd.

Fordele og ulemper ved Oister

Uanset hvilket køb man foretager sig eller hvilken bredbåndsudbyder man vælger, vil der altid være noget, der taler for og noget, der taler imod. Det er naturligvis ikke anderledes for Oister, og vi har derfor valgt at fremhæve fordele og ulemper ved valg af mobilt bredbånd fra det billige teleselskab.

Vi er personligt af den opfattelse, at fordelene her i den grad opvejer for ulemperne. Det er dog en meget individuel vurdering, da det er forskelligt fra person til person, hvad man vægter højest i sit valg af leverandør af mobilt bredbånd.

Derfor anbefaler vi, at du læser nedenstående fordele og ulemper igennem, og holder dem op mod hinanden. Herefter skulle du gerne få en idé om, hvorvidt Oister rammer plet på de punkter, som du lægger vægt på – eller om du skal finde et andet selskab, der stemmer bedre overens med dine krav.

Fordele

Lad os starte med alle de ting, som de gør godt hos Oister. For der er nemlig rigtig mange ting, der bare spiller, når man er kunde hos mobilselskabet; uanset om man har et mobilabonnement eller mobilt bredbånd.

 • Venlig kundeservice
 • Lave priser
 • Man kan være heldig at ens abonnement bliver opgraderet gratis over tid
 • Adgang til rabatter gennem den gratis fordelsklub (OiSTER+)
 • God score på Trustpilot
 • Mobilt bredbånd kan tages med rundt i hele Danmark

Ulemper

Men der er selvfølgelig også ting, hvor Oister ikke helt kan følge med konkurrenterne. Det er derfor op til dig at vurdere, hvorvidt disse ting er vigtigere for dig end de førnævnte fordele. Det kan være en svær beslutning, men i sidste ende bør det være den, der afgør, hvorvidt Oister bredbånd er det rette valg for dig.

 • ”Kun” mobilt bredbånd (altså ikke kablet)
 • Ingen fysisk butikker, hvor man kan henvende sig personligt
 • Ingen mulighed for at samle udgifter til TV-kanaler og streaming med sit mobile bredbånd og mobilabonnement

Om Oister

Oister er et mobilselskab, der blev etableret tilbage i 2008. Selvom, at det efterhånden er ved at være en del år siden, så er det faktisk en af de yngste mobilselskaber i Danmark i skrivende stund. Idéen med opstarten af det her nye teleselskab var, at det skulle være nemt og ikke mindst billigt at få adgang til mobilt bredbånd og mobiltelefoni.

En af måderne, hvorpå Oister ville opnå den her lave pris på, var ved at være 100% online. Ved ikke at have nogen fysiske butikker sparer de sig selv for en masse omkostninger, der normalvis ville være forbundet med salgspersonale, omkostninger til leje af lokaler, strøm, varme og så videre.

Når det hele foregår online, er der ikke brug for lige så meget personale, da kunderne hovedsageligt klarer bestillingerne selv. De besparelser er kanaliseret direkte ned i priserne på det mobile bredbånd og mobilabonnementerne, så du og de øvrige Oister kunder har mulighed for at spare penge på disse.

Det har tilsyneladende virket ret godt, for Oister lever fortsat i bedste velgående og er i dag ejet af Hi3G Danmark ApS, som er teleselskabet, vi i daglig tale kalder for 3.

Oisters store fokus på klimaet

Hvis du går op i at passe på kloden og klimaet, så kan det muligvis være interessant at høre lidt om den indsats, som Oister gør i forhold til at blive klimaneutrale. Den sker i samarbejde med moderselskabet Hi3G Danmark ApS (som beskrevet ovenfor), der også har til mål at blive klimaneutrale i 2050.

I dagligdagen betyder det, at man på virksomhedens hovedkontor arbejder med klimavenlige initiativer. Eksempelvis er man gået over til bæredygtige kurverter og papir, og man lave løbende målinger på papirforbruget i dagligdagen.

Samtidig har man installeret LED-spots med timer eller sensor i alle lokaler, og arbejder aktivt med at reducere madspil i kantinen. Endelig får alle de ansatte mulighed for at låne enten en elbil eller en elcykel, hvis de af den ene eller anden årsag skal ud af huset i forbindelse med deres arbejde.

På et helt andet plan, ja så bliver der løbende justeret på netværkskapaciteten alt efter trafikken. Det betyder, at hvis det ikke kommer til at forstyrre brugernes signal, så slukker Oister og 3 for master – hvilket i den grad kan ses på strømregningen.

Dertil er der fokus på at udskifte diverse netværksudstyr til nyere og mere energieffektive modeller, som også reducerer den mængde af elektricitet, der går til at holde netværket kørende.

Kontaktoplysninger

Hvis du gerne vil i kontakt med Oister, så kan det ikke foregå via en butik, fordi det er et 100% online selskab. Heldigvis er der alligevel rig mulighed for at få fat i en sød medarbejder. Oister kan nemlig kontaktes både på telefon, e-mail, via en kontaktformular på deres hjemmeside og man kan også tage fat i dem på Facebook eller andre sociale medier vedrørende mere generelle spørgsmål.

Så medmindre, at du virkelig sætter stor pris på at kunne møde fysisk op på en adresse, når du skal have hjælp til mobile bredbånd eller dit mobilabonnement, er der ingen grund til bekymring for, hvorvidt du kan få fat i Oisters kundeservice.

Vi anbefaler, at du tager et kig på Oisters hjemmeside, hvis du gerne vil i kontakt med dem. Her kan du finde åbningstider og andre oplysninger, der kan være værd at kende. Men for din nemheds skyld har vi også skrevet de vigtigste kontaktoplysninger nedenfor, så du kan tage fat i Oister med det samme, hvis det er det, som du har lyst til.

OiSTER (Hi3G Denmark ApS)
Scandiagade 8
2450 København SV
CVR-nr.: 26 12 34 45
Tlf. nr. (privat): 70 31 30 70
Tlf. nr. (erhverv): 60 55 55 55
E-mailadresse: [email protected]

Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
714 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
119 kr.
pr. mdr.


Oister

Høj Trustpilot bedømmelse!

Oister

Långiver
71 - 43 Lånebeløp 119 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed