Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 100 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1794 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
299 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

300 / 60 Mbit
Hastighed

 TV-stik
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1314 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
219 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 30 Mbit
Hastighed

 Tlf. stik
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1614 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
269 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 35 Mbit
Hastighed

 TV-stik
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1314 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
219 kr.
pr. mdr.


Kviknet

Kviknet.dk ApS


    Niels Bohrs Allé 185
    5220
    Odense SØ
    Danmark

Om Kviknet:

Kviknet er en dansk bredbåndsleverandør med hovedkontor i Odense. Virksomheden blev stiftet i 2013 med det formål at gøre internet billigere for danskerne og dermed bryde de store selskabers monopol. Hos Kviknet får du bredbånd, som ligger væsentlig under markedsprisen, og det kan lade sig gøre, fordi de udelukkende sælger bredbånd via internettet.

Deres produkter er:

 • DSL-forbindelser
 • Fiber-forbindelser (bolignet)

Kviknets bredbånd er landsdækkende, og det kræver blot et telefonstik for at blive koblet på. Deres fiberbredbånd fås dog kun i udvalgte boligforeninger.

Gode anmeldelser på Trustpilot

Det er ikke til at tage fejl af, at Kviknet leverer et stærkt produkt. På Trustpilot fortæller over 600 kunder om deres gode oplevelser med Kviknet – særligt er det følgende, som Kviknets kunder elsker på Trustpilot:

De lave priser

Det er især de lave priser, som Kviknet modtager mest ros for på Trustpilot. Da Kviknet har skåret alt det unødvendige fedt fra virksomheden, såsom dyre kontorer eller gadesælgere, kan de nemlig levere en virkelig konkurrencedygtig pris. Og det er vel at mærke uden at gå ned på kvaliteten.

Den høje internethastighed

Den høje internethastighed som Kviknet leverer, bliver særligt fremhævet på Trustpilot. For hos Kviknet får du ikke nødvendigvis kun den internethastighed, som du har betalt for – i stedet får du den hastighed, som dine kabler kan trække. Og det kan derfor godt betyde, at du får mere, end hvad du har betalt for.

De har forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge lige præcis den hastighed, som du ønsker. Overordnet kan de tilbyde:

 • 100/30 Mbits/s (via telefonstik)
 • 100/35 Mbit/s (kabel-TV)
 • 300/60 Mbit/s (via kabel-TV)
 • 100/100 Mbit/s (via bolignet)
 • 500/500 Mbit/s (via bolignet)

Du har også mulighed for at få bredbånd via telefonstikket under 100/30 Mbit/s – hvor det er kablernes kvalitet, der afgør, om du får 4 Mbit/s eller 50 Mbit/s. Du skal ligeledes være opmærksom på, at det ikke er alle steder i landet, hvor der udbydes fibernet. Kontakt Kviknet ved spørgsmål.

Den gode kundeservice

Kviknet går meget op i den gode kundeservice, og det kan læses i kommentarerne på Trustpilot. Her går særligt ordene venlig, hurtig og nærværende igen i forbindelse med Kviknets kundeservice. Og det er heller ikke uden grund, for lige præcis supporten er ikke noget, som Kviknet har sparet på.

Og ser man samtidigt på, at de har en score på 4 ud af 5 stjerner, kan du være sikker på, at Kviknet leverer varen.

6 grunde til at vælge Kviknet

Hvis du ikke ved, om Kviknet er den rette bredbåndsudbyder for dig, kan du her på siden lære dem bedre at kende. Du kan blandt andet læse om deres produkter, deres abonnementsordning, deres betalingsbetingelser og meget mere.

Herunder får du 6 gode grunde til at vælge Kviknet som din faste bredbåndsudbyder.

Du får max hastighed på dit kabel

Når du vælger Kviknet, får du altid den bedste hastighed, som dine kabler kan trække. Og ikke nok med det, så er der heller ikke noget loft over dit dataforbrug. Du kan dermed downloade og uploade alle de filer, du vil.

Kviknet klarer opsigelsen for dig

Hos Kviknet skal du slet ikke bekymre dig om at opsige dit nuværende bredbåndsabonnement – det klarer de for dig.

Du får valgfri trådløs router, når du bestiller hos Kviknet

Med Kviknet som bredbåndsudbyder får du mulighed for at tilkøbe en trådløs router fra dem – eller du kan benytte dig af din egen.

Det er nemt at installere dit bredbånd – helt uden tekniker

Glem alt om besværlige installationer, for hos Kviknet er det super simpelt at installere dit bredbånd. Du skal blot tilslutte udstyret til stikkontakten og telefonstikket – så er du klar til at surfe.

Brug for hjælp? Venlig support hos Kviknet

Har du behov for hjælp med dit bredbånd, så står Kviknets kundesupport naturligvis klar ved telefonen og tasterne og kan guide dig igennem enhver forhindring.

Kan du klare det selv? Kviknet har nem selvbetjening

Er du typen, som klarer det hele selv? Så har Kviknet også en selvbetjeningsmenu på deres hjemmeside, som du kan logge ind på. Her kan du bestille flytning, se dine regninger, ændre betalingskort eller betalingsmetode – og meget mere.

Derfor er Kviknet billigere end de andre

Det kan måske godt vække en smule undren, hvorfor Kviknet er så meget billigere end det generelle markedsniveau. Og nej det skyldes nu ikke, fordi de leverer et produkt, som er dårligere end konkurrenternes. Og det skyldes hellere ikke, at dit bredbånd er langsommere end naboens. Faktisk er der en ganske god forklaring på, hvorfor de kan sælge varen billigere end konkurrenterne. Hos Kviknet gør de meget for at holde udgifterne nede – dette gør de blandt andet ved at droppe:

 • det dyre hovedkontor på den dyre adresse
 • de omkostningstunge fysiske butikker
 • de omvandrende sælgere på gaden.

Faktisk så sælger Kviknet udelukkende på internettet, og det er nemlig derfor, at de kan sætte prisen så drastisk ned på deres produkter.

Hvilken kvalitet kan Kviknet tilbyde dig?

Når prisen er så lav, som den er, kan det godt give anledning til at tro, at kvaliteten måtte være derefter. Men sådan er det slet ikke, for Kviknet anvender nemlig TDC’s kobbernet. Og det gør alle andre bredbåndsudbydere via ADSL også – derfor er Kviknets internet altså ikke dårligere end konkurrenternes.

Skulle du opleve, at dit internet er langsomt, eller at det lagger fra tid til anden. Så kan det skyldes på grund af flere ting. Det kan skyldes den stand dine kobberkabler er i, eller det kan skyldes afstanden til centralen. Benytter du dig af trådløst internet, så kan det også skyldes, at der er mange brugere på den samme kanal, eller at routeren står et dårligt sted.

Oplever du derfor dårligt internet, bør du derfor undersøge, hvordan du kan forbedre det derhjemme i første omgang. Ellers står Kviknets eksperter til din rådighed.

Derfor er din uploadhastighed højere, end det du har bestilt

Hos Kviknet får du altid den højst mulige uploadhastighed – helt uden at skulle grave dybere i lommerne. Det betyder, at hvis du eksempelvis har bestilt en bredbåndspakke med 100/30 Mbit/s, så kan du faktisk opleve en endnu højere uploadhastighed. Det hele kommer an på, om din forbindelse er i stand til at bære en højere uploadhastighed.

Du bør dog også være opmærksom på, at det den anden vej også kan betyde, at du ikke kan opnå en uploadhastighed på eksempelvis 30 Mbit/s. Det er nemlig kvaliteten af TDC’s kobberledninger, der i sidste end afgør, hvor høj en hastighed du ender ud med at få. Kviknet kan dog garantere en max afvigelse af download- og uploadhastighed på 20 procent.

Hvor lang leveringstid har Kviknet?

Leveringstiden hos Kviknet varierer fra den enkelte bestilling, hvor du kan være heldig, at det kun tager 3 hverdage at få dig koblet på. I visse tilfælde kan det dog tage helt op til 3 uger, før du er koblet på Kviknet. Det kommer blandt andet an på, hvor længe det tager at få opsagt dit nuværende abonnement. Ligeledes kommer det an på, om du er ramt af en bindingsperiode, eller om der et opsigelsesvarsel.

I langt de fleste tilfælde kan du dog forvente, at der ikke vil gå meget mere end en enkelt uge, før du er kommet på Kviknet. Skal du blandt andet flytte, kan det derfor være en rigtig god ide, at du er ude i god tid og får bestilt, inden du flytter ind på den nye adresse. Så slipper du for at stå uden bredbånd den første uge.

Bruger Kviknet telefon- eller antennestik?

Hos Kviknet kan du få dit bredbånd enten via telefonstikket, antennestikket men faktisk også via bolignet. Hvilken type tilslutning du kan få, afhænger først og fremmest på din adresse.

Der er gode grunde til at vælge tilslutning via bolignet eller antennestik, hvis du har mulighed for det. For der kan du nemlig få bredbånd helt op til 500 Mbit/s – både download og upload. Via kabel-tv har du dog stadig mulighed for at 300 Mbit/s i downloadhastighed og 60 Mbit/s i uploadhastighed. Hastigheden via telefonstikket afhænger i sidste af kablernes kvalitet og fysiske afstand til den nærmeste central.

Du kan på Kviknets hjemmeside tjekke, om hvorvidt du kan få bredbånd via telefonstik, TV-stik eller bolignet.

Kræver en internetforbindelse fra jer et tele- eller TV-abonnement?

Det korte svar: Nej, du behøver ikke at oprette et telefonabonnement hos Kviknet for at kunne få glæde af deres bredbåndspakker.

Om du behøver et TV-abonnement, når du bestiller Kviknet, afhænger i sidste end af din adresse. Ligesom tilslutningsmetoden – altså om det er via telefonstik, antennestik eller fiber, også har betydning for, om du kan få internet uden TV-abonnement.

Er et TV-abonnement påkrævet, vil det blive oplyst under din bestilling – så du får ingen dyre overraskelser.

Hvilken router får du med dit bredbåndsabonnement?

Når du bestiller bredbånd fra Kviknet kan du vælge at bruge din egen router eller tilkøbe en router hos dem. Routeren Kviknet benytter sig af er en Inteno DG200 Router, der har et indbygget modem, og som er klar til brug med trådløst internet. Du skal blot koble den til dit telefon- eller antennestik, og så er du på.

Routeren har følgende specifikationer:

 • Wi-Fi (802.11 b/g/n/ac)
 • 4 LAN porte
 • Dual-Band, 2.4 GHz og 5 GHz
 • Interne antenner

Derudover medfølger der installationsvejledning til routeren. Vær opmærksom på, at routeren kommer uden telefonporte.

Boost din hastighed med pair bonding

Kan du ikke få den ønskede hastighed med dit nuværende telefonstik? Så kan du heldigvis få hjælp hos Kviknet, som kan tilbyde dig pair bonding.

Pair bonding er, som navnet antyder, når man knytter to telefonledninger sammen for at få højere internethastighed. Med pair bonding får du faktisk mulighed for at fordoble din hastighed på dit internet med ganske få remedier.

Når du bestiller pair bonding hos Kviknet kræver det et teknikerbesøg, da der skal installeres et særligt telefonstik med to udgange. Ligeledes kræver det også en trådløs router eller et pair bonding modem, der kan tilsluttes to telefonkabler, fra Kviknet.

For nærmere information omkring pair bonding kan du besøge Kviknets hjemmeside eller kontakte deres kundesupport.

Forstå dit Kviknet abonnement

Herunder kan du blive klogere på de tekniske aspekter af dit abonnement hos Kviknet. Det er blandt andet punkter – som:

 • Hastighed
 • Pingtid
 • Dækningsgrad i Danmark
 • Opsigelse

Derudover får du også svar på, om hvorvidt du selv skal opsige dit nuværende bredbåndsabonnement – eller om Kviknet gør det for dig. Ligesom du også får svar på, om hvorvidt det kræver teknikerbesøg at få installeret Kviknet derhjemme.

Så høj en hastighed kan du forvente hos Kviknet

Hos Kviknet anvender de TDC’s kobbernet, og det betyder, at du altså kan regne med at få den hastighed, som du har bestilt. Der kan dog være enkelte faktorer, som gør, at du ikke kan få den hastighed, som du har bestilt. Det kan blandt andet skyldes kobberledningernes fysiske tilstand og kvalitet, som kan gå ud over hastigheden. Dog garanterer Kviknet, at hastighederne i deres bredbåndspakker ikke afvigere mere end 20 procent.

Det eneste, som de ikke kan garantere – det er hastigheden på din trådløse internetforbindelse. Og det skyldes, at der er mange forskellige faktorer, der afgør, om du får det fulde udbytte af din trådløse internetforbindelse. Det er blandt andet:

 • Boligens indretning
 • Bygningens byggematerialer
 • Placering af router

Bor du eksempelvis i en bygning med tykke betonvægge, så vil du kunne opleve, at betonen blokerer for routerens trådløse forbindelse i højere grad. Har du ligeledes gemt din router under sengen eller bagerst i garderobeskabet, så vil det også påvirke din forbindelse. I stedet kan du med fordel gemme routeren på toppen af din bogreol eller et mere centralt sted i lejligheden.

Stiller Kviknet garanti på pingtid?

Er du gamer, og bruger du en del af din fritid på Steam og gamer online, så betyder pingtiden helt sikkert noget for dig. Hvis du ikke ved, hvad ping er, så er det grundlæggende den tid, det tager for din computer om at loade en hjemmeside. I forhold til online gaming, så er det vigtigt, hvis du eksempelvis spiller Counter Strike og skal reagere på en modstanders træk.

Desværre kan Kviknet ikke garantere dig, at du får den samme lave pingtid hver gang – der er ganske enkelt nogle forskellige faktorer, som spiller ind. Det er blandt andet afstanden fra din computer og til den internetserver, som du er koblet på.

Du har dog til hver en tid mulighed for at teste, hvor lang pingtiden er nu og her på deres looking glass.

Opsiger Kviknet dit abonnement for dig?

Ønsker du at opsige dit nuværende bredbåndsabonnement hos en anden bredbåndsudbyder, så kan Kviknet godt opsige dit abonnement for dig. På den måde bliver det nemmere og enklere for dig at skifte dit abonnement ud.

Det eneste det kræver for, at Kviknet kan opsige dit nuværende bredbåndsabonnement er, at du har dit internet igennem et telefonstik. Det eneste du skal gøre er, at du under din oprettelse hos Kviknet, vælger din nuværende internetudbyder og indtaster dit kundenummer. Derefter overtager Kviknet din forbindelse og din nedetid forkortes mest muligt.

Har du fibernet eller modtager internet igennem et andet telefonnet, så er du nødt til at opsige dit abonnement selv.

Du skal ligeledes være opmærksom på, at der kan være eventuelle bindingsperioder og opsigelsesvarsler i dit nuværende bredbåndsabonnement, som du skal tage højde for – inden du kan skifte helt over til Kviknet.

Kan du beholde din forbindelse hos Kviknet ved fraflytning?

Skal du flytte til en ny adresse i byen eller måske til en helt anden landsdel? Så er der gode chancer for, at du rent faktisk kan behold din nuværende bredbåndsforbindelse hos Kviknet. Da Kviknets bredbåndforbindelse jo går igennem TDC’s næsten landsdækkende kobbernet, så er sandsynligheden for, at du kan få det i dit nye hjem – uanset by og landsdel – altså ret stor.

Det eneste du ikke kan være helt sikker på, det er internethastigheden. For det afhænger nemlig både af afstand til centralen og ikke mindst kvaliteten af kobberledningerne, som er forbundet til dit nye hjem. Er afstanden lang, eller er kobberledningerne af gammel kvalitet, så må du forvente, at du ikke kan få den samme høje forbindelse.

Ønsker du at vide, hvor høj en internethasighed, du kan få i dit nye hjem, kan du kontakte Kviknet – så undersøger de det hele nærmere.

Sådan flytter du din bredbåndsforbindelse

Hvis du gerne vil have flyttet bredbåndsforbindelse din forbindelse til din nye adresse, kan du klare det ganske enkelt på din profil på Kviknets hjemmeside. Det er en meget enkel proces, som ikke tager lang tid at anmode om.

Sådan bestiller du en flytning af din bredbåndsforbindelse:

 • Log ind på hjemmesiden
 • Tryk på knappen ’bestil flytning’
 • Udfyld formularen

Det kan dog være en god ide, at du bestiller din flytning i god tid. For på den måde sikrer du nemlig, at Kviknet får tid til at få etableret din nye forbindelse i dit nye hjem, allerede inden du flytter ind. Dermed undgår du også at må undvære bredbånd og streamingtjenester i den første tid i dit nye hjem.

Kræver dit abonnement et besøg fra en tekniker?

De fleste kunder har ikke behov for teknikerbesøg, når de bestiller deres bredbåndsforbindelse hos Kviknet. Det skyldes, at Kviknets bredbånd sker igennem dit telefonstik – noget som du og de fleste danske husstande herhjemme i Danmark allerede har installeret i hjemmet.

Skulle det dog ske, at du enten ikke har noget telefonstik installeret i dit hjem, så er det nødvendigt med et besøg fra Kviknets tekniker, som får installeret et telefonstik. Skulle du have et telefonstik, men som ikke har nogen forbindelse koblet til Kviknets central, så er der ligeledes også behov for et teknikerbesøg.

Har du behov for besøg fra en tekniker i forbindelse med dit abonnement igennem Kviknet, så kan du få mere information på deres hjemmeside. Du kan også kontakte deres kundesupport på telefon eller e-mail, så er de behjælpelig ved eventuelle spørgsmål.

Opsigelse af dit Kviknet abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement hos Kviknet, kan du gøre det ved at kontakte dem via e-mail. Du skal dog være opmærksom på, at Kviknet har en 6 måneders binding fra den dato, forbindelsen blev etableret. Det betyder derfor også, at du ikke kan opsige dit abonnement under bindingsperioden, og at du derfor må vente til bindingsperioden, er udløbet, før du opsiger abonnementet.

Vælger du derimod at opsige dit abonnement hos Kviknet efter din 6 måneders bindingsperiode, kan du opsige abonnementet med 30 dages varsel. Ligeledes skal du også være opmærksom på, at når du har opsagt dit abonnement, så skal du selv sende din router tilbage til Kviknet. Du får besked fra Kviknet, hvordan returneringen fungerer, når de har bekræftet din opsigelse. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan aflevere dit udstyr personligt på Kviknets adresse – det skal sendes med posten.

Betaling af Kviknet abonnement

Herunder kan du blive klogere på, hvordan din betaling af dit abonnement hos Kviknet kommer til at foregå. Du kan blandt andet læse mere om:

 • Betalingsmuligheder hos Kviknet
 • Forudbetalinger
 • Hvor ofte du skal betale

Derudover kan du også blive klogere på, hvorfor din første regning vil være større end de kommende regninger. Ved yderligere spørgsmål kan du rette henvendelse til Kviknets egen kundeservice, hvor de står klar ved telefonen eller e-mail.

Så ofte skal du betale dit Kviknet abonnement

Som kunde hos Kviknet betaler du din regning forud, hvor du 8 dage inden din betalingsdato vil modtage din regning. Hvis du betaler med betalingskort, så bliver beløbet trukket automatisk – ved girokort skal du selv foretage en betaling via din netbank.

Hos Kviknet betaler du ikke din regning hver måned – i stedet betaler du 2 måneder forud. Modtager du eksempelvis en regning i slutningen af juli måned, betaler du altså både for august og september måned. I slutningen af september vil du så modtage en regning igen fra Kviknet. Det betyder, at du derfor kun modtager seks regninger fra Kviknet i løbet af året. Og dermed sparer du altså også på eventuelle gebyrer fra kortudsteder og netbank, når du foretager dine transaktioner.

Derfor er din første regning højere end forventet

Når du modtager din første regning fra Kviknet, kan du godt risikere, at din første regning er lidt højere end, hvad dine normale regninger kommer til at være. Forklaringen på dette er dog ganske enkelt. For når du opretter dig hos Kviknet, så betaler du dine månedlige regninger fremadrettet. Du betaler dog stadig din regning på den sidste bankdag i måneden, fremfor på den første bankdag i måneden.

Og hvis du opretter dig midt på måneden, kan du altså også forvente, at dette bliver tillagt din første regning måneden efter. Dertil kommer der også abonnement for de næste to måneder. Og har du bestilt andre ydelser – såsom:

 • Router
 • Installationshjælp
 • Diverse tilvalg

Så vil disse også blive lagt oveni i din første regning fra Kviknet, men efterfølgende vil dine regninger også være lettere at forstå.

Disse betalingsmuligheder har Kviknet

Hos Kviknet har du mulighed for at benytte dig af en række forskellige betalingsmuligheder. Du kan blandt andet sætte en automatisk betaling op igennem din netbank, hvis du benytter dig af følgende betalingsmuligheder:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard

Du har dog også mulighed for at klare betalingen med et helt almindeligt girokort, hvis du gerne vil klare den månedlige betaling manuelt via din netbank. Dog skal du være opmærksom på, at betaling via girokort bliver tillagt et administrationsgebyr på 49 kroner per girokort. Det skyldes, at Kviknet manuelt skal håndtere din betaling, hvorimod en betaling via betalingskort sker automatisk. Af den grund anbefaler Kviknet også, at du foretager din månedlige betaling med betalingskort.

Vær opmærksom på, at du på nuværende tidspunkt ikke kan tilmelde din betaling til Kviknet til Betalingsservice.

Du har ligeledes også mulighed for at udskyde din betaling med en måned, hvis der opstår et behov for det. Her skal du være opmærksom på, at Kviknet opkræver et gebyr på 49 kroner for at udskyde din betaling. Ligeledes er det heller ikke muligt at få udskudt din første regning fra Kviknet.

Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 100 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse!

 6 mdr. binding
1794 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
299 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

300 / 60 Mbit
Hastighed

 TV-stik
0 kr.
Oprettelse!

 6 mdr. binding
1314 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
219 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 30 Mbit
Hastighed

 Tlf. stik
0 kr.
Oprettelse!

 6 mdr. binding
1614 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
269 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

100 / 35 Mbit
Hastighed

 TV-stik
0 kr.
Oprettelse!

 6 mdr. binding
1314 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
219 kr.
pr. mdr.


Kviknet

Høj Trustpilot bedømmelse!

Kviknet

Långiver
100 - 100 Lånebeløp 299 Rente

Time

Venter
Kviknet

Høj Trustpilot bedømmelse!

Kviknet

Långiver
300 - 60 Lånebeløp 219 Rente

Time

Venter
Kviknet

Høj Trustpilot bedømmelse!

Kviknet

Långiver
100 - 30 Lånebeløp 269 Rente

Time

Venter
Kviknet

Høj Trustpilot bedømmelse!

Kviknet

Långiver
100 - 35 Lånebeløp 219 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed