Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
1674 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
279 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
1074 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
179 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
474 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
79 kr.
pr. mdr.


Duka

Duka A/S


    Omega 5, Søften
    8382
    Hinnerup
    Danmark

Om Duka:

Duka er et dansk mobilselskab, der tilbyder en lang række forskellige produkter, men som det er de færreste der reelt set har hørt om. Spørger du en håndværker om selskabet, vil han sandsynligvis tænke på Duka ventilation, der fremstiller ventillationssystemer som eksempelvis Duka One Pro 50.

Men det er altså ikke den Duka, som det skal handle om her. I steder har vi i denne Duka anmeldelse fokus på mobilselskabet, som muligvis skal være din nye udbyder af bredbånd. Vi vil i det nedenstående gennemgå deres produkt- og serviceudvalg, prisniveauet, kvaliteten af deres kundeservice, hvor hurtigt deres internet er og meget mere.

Når du har trawlet dig igennem det hele, skulle du gerne være blevet klogere på, hvorvidt Duka internet er det rette valg for dig. Hvis du allerede nu har besluttet dig, kan du naturligvis klikke dig videre via oversigten her på siden, og bestille dit nye internet – eller en af deres øvrige produkter – med det samme.

Hvis du endnu ikke er helt klar til at tage en beslutning, så læn dig tilbage i stolen og læs anmeldelsen her. Så kan du altid efterfølgende tage et kig på oversigten over gode tilbud fra Duka og beslutte, om de har et eller flere produkter, der kan passe til dig og dine behov.

God læselyst!

Mobilt bredbånd fra Duka

Her hos Billig Bredbånd er vi naturligvis interesseret i at starte med det bredbånd, som Duka tilbyder. Det er ikke traditionelt internet i den forstand, at det ikke kommer ind i din bolig via et telefonstik, et kabel-tv-stik (COAX) eller via fiberkabler.

I stedet er der her tale om mobilt bredbånd, som bliver leveret via et SIM-kort. Det fungerer i princippet på samme vis, som når du sætter et SIM-kort i din telefon. Den eneste forskel er her, at dette SIM-kort naturligvis ikke kan bruges til at foretage opkald eller lignende. Det sættes i en router med plads til SIM-kort, i en WiFi-dongle eller lignende, og så kan du koble på WiFi fra dine enheder – præcis som du kender det.

Når du vælger mobilt bredbånd fra Duka, skal du tage stilling til, hvor meget data, du vil have lov til at bruge om måneden. Du kan vælge mellem forskellige mængder – og helt op til 500 GB. Det burde være mere end rigeligt til langt de fleste – medmindre der bliver downloadet film og store spil på internettet.

Fordele og ulemper ved mobilt bredbånd

Det er desværre en af ulemperne, når man vælger mobilt bredbånd. Man kan nemlig ikke bruge en ubegrænset mængde af data, som man typisk kan, når man får sit internet leveret via kabel (altså traditionelt bredbånd). Har man et højt forbrug, kan det derfor vise sig, at mobilt bredbånd ikke er det rette valg.

Til gengæld kan man glæde sig over, at mobilt bredbånd er mobilt. Ja det kan komme som en overraskelse, men den er altså god nok. Du kan nemlig tage Duka internet med dig rundt, uanset om du er derhjemme, i toget, i bilen, på stranden eller i sommerhuset. Så længe, at der er dækning, så har du WiFi.

Brug dit internet i hele EU – uden begrænsninger

Det er ikke kun inden for landets grænser, at du kan bruge dit internet fra Duka. Faktisk kan du tage det med dig rundt i hele EU og have den samme mængde af data, som du har hjemme i Danmark. Det er de færreste – hvis der overhovedet er nogen – mobilselskaber, der tilbyder dette.

Normalvis er det ikke et problem med internet i udlandet, fordi de fleste mobilabonnementer nu har en vis mængde data til rådighed i EU-landene. Men hvis du eksempelvis gerne vil arbejde, mens du er i udlandet, eller hvis du vil streame serier og film eller lignende, så kan det være rigtig fint med den ekstra data, som du kan få med Duka internet.

Det er blot at pakke routeren med SIM-kortet, og så ellers drage afsted rundt i EU.

Andre Duka produkter og ydelser

Det handler dog ikke alt sammen om bredbånd og mobilt internet, når man er kunde hos Duka. Man har nemlig også mulighed for at købe diverse andre løsninger. Dem vil vi kort gennemgå nedenfor, så du kan få en bedre idé om, hvad det er for en type af selskab, vi har med at gøre.

Hvis der er flere af disse produkter, der tiltaler dig – eller som du ellers ville købe – kan det være en idé at overveje, hvorvidt det giver mening at samle købene hos ét selskab; eksempelvis Duka. Det kan både spare dig for nogle håndteringsgebyrer og samtidig give dig et bedre overblik, end hvis dine køb var spredt på tværs af forskellige selskaber.

Duka IT-løsninger

Hvis du gerne vil have hjælp til alt det med IT og computere, så står Duka gerne klar til at hjælpe. De tilbyder en række forskellige IT-løsninger, der blandt andet tæller en sikkerhedspakke, hvor de for et månedligt beløb sørger for antivirus, backup og opdateringer af din computer.

Du kan også vælge en supportpakke, hvor du får ubegrænset hjælp til din computer, så du altid har nogen, som du kan ringe til. Og hvis du gerne vil kombinere både sikkerhed og support, kan du samle det hele i det, som Duka kalder for Tryghedspakken.

Duka PC

Hvis du har behov for en ny computer, kan du købe en sådan hos Duka. De har både bærbare og stationære PC’er, som enten kan købes kontant eller lejes for et mindre beløb pr. måned.

Dertil har de også computere med en specialudviklet brugerflade, som er skabt til personer, der gerne vil have en PC, der er nem at benytte uden for mange forvirrende funktioner og lignende. Denne kan naturligvis også både købes kontant og lejes for et mindre månedligt beløb.

DukaTALE

DukaTALE er navnet på Dukas mobilabonnementer. De er ikke meget anderledes end de mobilabonnementer, med den undtagelse, at det også her gælder, at du får al din data med dig, når du rejser rundt i EU.

Udover det, så fungerer det hele som du kender det; du betaler et månedligt beløb, og for det får du en eller anden mængde af data, taletid, samt SMS- og MMS-forbrug. Der findes forskellige abonnementer, som du altid kan se på Dukas hjemmeside.

Duka mobil

Ligesom med deres udvalg af computere, har Duka også et udvalg af mobiltelefoner, som man kan købe. Deres udvalg er ikke lige så stort, som hos andre mobilselskaber, men til gengæld har der været fokus på skarpe priser og brugervenlige modeller. Det spiller ind i Dukas fokus på at gøre teknologi og mobiltelefoni nemt for alle; også dem, der ikke er eksperter i computere, telefoner og anden moderne teknologi.

Hvis du allerede har en mobiltelefon, er det dog ikke nødvendigt at købe en ny, selvom man køber øvrige produkter eller ydelser fra Duka. Det gælder uanset om du vælger at købe Duka mobilt bredbånd eller et af deres mobilabonnementer.

Venlig og tilgængelige kundeservice hos Duka

Både inden og efter, at du bliver kunde hos Duka, er der fokus på en god og venlig kundeservice. Selv kalder de den for Danmarks bedste kundeservice, og mens det selvfølgelig kan være svært at bevise det, så er der mange ting, der trækker dem godt op på listen over selskaber, man gerne vil være kunde ved.

Først og fremmest klarer de sig rigtig godt på Trustpilot og i egne kundeundersøgelser. Men mere om det senere. Først vil vi nemlig lige gennemgå de tiltag de har lavet, i forhold til at tilbyde god kundeservice. De har blandt andet lavet en dybdegående Spørgsmål og svar side, hvor du kan få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål på tværs af alle deres produktkategorier, kunder og så videre.

Det kan være en god måde at få hurtigt svar på et problem, men det er ikke altid, at ens spørgsmål kan blive besvaret her. I så fald er der heldigvis god mulighed for at kontakte Duka på den ene eller anden måde. De kan både fanges på telefon, e-mail og live chat på deres hjemmeside.

Hvis du foretrækker personlig rådgivning, kan det være en anelse sværere, da Duka nemlig kun har én butik – og den ligger samme sted som deres hovedkontor; i Hinnerup (en by nord for Aarhus).

Duka på Trustpilot: Populær blandt kunderne

Som lovet vender vi nu tilbage til Duka på Trustpilot. Hvis ikke du ved, hvad Trustpilot er, så lad os kort forklare. Det er en hjemmeside, hvor nuværende og tidligere kunder får muligheden for at anmelde virksomheder. Dermed får andre forbrugere en chance for at få indblik i, hvordan det er at være kunde hos forskellige virksomheden, inden at de går ud og bruger en masse penge. Det er et vigtigt værktøj, som vi anbefaler alle at bruge.

Når man finder Duka på Trustpilot bliver man mødt af nogle meget pæne resultater. Baseret på mere end 800 anmeldelser, har de i skrivende stund en score på 4,2 ud af 5 stjerner. Det er vældig fint, og bunder i hele 87% anmeldelser, der vurderer selskabet som værende godt eller fremragende.

De bliver rost for en rigtig god kundeservice, gode priser, en stabil forbindelse til netværket og meget mere. Selv de kunder, som har haft en oprindelig dårlig oplevelse, har givet positive anmeldelser, fordi Duka tilsyneladende har forstået vigtigheden af at levere god kundeservice i alle situationer.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad de enkelte kunder siger om Duka, anbefaler vi, at du selv læser videre på Trustpilot. Alternativt kan du prøve det på egen krop og besøge Dukas hjemmeside og tage kontakt til deres kundeservice med eventuelle spørgsmål.

Hastighedstjek: Her er hastigheden på Dukas internet

Duka har ikke deres eget netværk. Som så mange andre af de mindre teleselskaber og udbydere af mobilt bredbånd, køber de sig ind på en af de store virksomheders master. I dette tilfælde gør de brug af det såkaldte TT-Netværk, hvor TT står for Telia & Telenor.

I skrivende stund betyder det, at 97% af alle danskere kan få 4G-hastigheder med Duka, og 99% kan få 3G-hastigheder. Samtidig er båndbredden på dette netværk meget stor, hvilket betyder, at nærmest uanset, hvor meget trafik der er på masterne, så forbliver internethastighederne hurtige.

Når det så er sagt, så kan de naturligvis svinge alt efter type af enhed, type af router, afstand fra nærmeste mast og lignende. Som udgangspunkt kan 4G-netværket levere et sted mellem 17 Mbit og 71 Mbit, hvilket generelt burde være tilstrækkeligt til ”almindeligt brug”.

En tommelfingerregel er generelt, at hvis du kan bruge din mobiltelefons data uden problemer i forhold til hastighed, så kan du også sagtens bruge Dukas internet uden problemer. Helt generelt er der ingen grund til bekymring, da den tekniske baggrund for det mobile bredbånd fra Duka er meget solid.

Om Duka

Inden vi runder vores Duka anmeldelse af, vil vi gerne kort beskrive, hvad det er for en virksomhed. Det kan hjælpe dig til at få et indblik i, hvorvidt det er en virksomhed, der lægger vægt på nogle af de samme ting, som du selv gør.

Duka blev grundlagt i 2011, og har siden da hjulpet kunder med IT-support og generel hjælp til computere og IT. Det startede faktisk på baggrund af, at grundlæggerens farmor havde givet udtryk for, at hun ville ønske, at hun havde lært at bruge en computer – inden at det blev for svært.

I dag er Duka meget mere end computerhjælp. De har fortsat et højt fokus på kundeservice, men tilbyder nu også attraktive mobilabonnementer, salg af computere og andet udstyr og meget mere. Så hvis du gerne vil have en problemfri hverdag med velfungerende bredbånd, gode computere og gennemskuelige abonnementer – alt sammen med en god kundeservice. Ja så er Duka nok værd at overveje.

Kontaktoplysninger

Hvis du vil i kontakt med Duka, så er det heldigvis ganske ligetil. Det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, men for en god ordens skyld har vi noteret de grundlæggende informationer nedenfor.

Duka A/S
Omega 5, 8382 Hinnerup
CVR-nummer: 32 83 46 55
Tlf. nummer: 77 34 18 18
E-mailadresse: [email protected]

Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
1674 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
279 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
1074 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
179 kr.
pr. mdr.


Høj Trustpilot bedømmelse!

71 / 43 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 0 mdr. binding
474 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
79 kr.
pr. mdr.


Duka

Høj Trustpilot bedømmelse!

Duka

Långiver
71 - 43 Lånebeløp 279 Rente

Time

Venter
Duka

Høj Trustpilot bedømmelse!

Duka

Långiver
71 - 43 Lånebeløp 179 Rente

Time

Venter
Duka

Høj Trustpilot bedømmelse!

Duka

Långiver
71 - 43 Lånebeløp 79 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed