Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1194 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
199 kr.
pr. mdr.


Telia Bredbånd

Telia Danmark


    Holmbladsgade 139
    2300
    København S
    Danmark

Om Telia Bredbånd:

Hvem er Telia?

Telia er et svensk-finsk teleselskab, som har været på det danske marked siden februar 1995. Således var det et af de første teleselskaber, der var med til at bryde TDCs monopol på markedet, og det er i dag vel nok et af de mest kendte og populære selskaber herhjemme.

Med knap 30 år i Danmark har Telia været en stor spiller indenfor telefoni og internet. De har blandt andet opkøbt Orange i 2004 og efterfølgende etableret Call Me. I 2012 lagde de deres mobilnetværk sammen med Telenor og i 2021 lancerede de 5G-netværket, der har revolutioneret på mange områder. Og i april 2024 blev Telia en del af Norlys – Danmarks største energi- og telekoncern. Dette har imidlertid ingen betydning for dig som kunde hos Telia, da virksomheden fortsætter med de samme gode produkter og stærke netværk.

I dag er Telia den 5. største mobiludbyder i Europa med mere end 23 millioner kunder og 20.000 medarbejdere verden over – heraf hele 800 i Danmark.

Hvad kan de tilbyde?

Selv om Telia oprindeligt startede udelukkende som et teleselskab, så tilbyder de i dag både mobiltelefoni, fastnettelefoni, tv, internet og ikke mindst bredbånd.

Er du på udkig efter en både hurtig, stabil og ikke mindst billig internetforbindelse, så er Telia et godt bud på en internetudbyder. Og du kan få det næsten som du vil have det! Hos Telia kan du nemlig få internet både via fiber, kabel-tv (COAX) og telefonstik med helt op til 1.000 Mbit, eller du kan vælge mobilt bredbånd, der sikrer dig lynhurtigt 5G internet. Er der ikke 5G i dit område, vil du i stedet modtage 4G eller 3G.

Præcist hvilken type bredbåndsforbindelse du kan få, kan du få et overblik over, på Telias hjemmeside. Du indtaster blot din adresse øverst på siden, så får du en oversigt over de forskellige muligheder, priser, hastighed samt særlige fordele ved hvert enkelt forslag. Så er det op til dig at vælge netop den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Der er forskel på internet

Du kan som nævnt vælge at få internet hos Telia på flere måder – alt efter hvor du bor. Hver med deres fordel:

Internet via antennestik – stabilt, hurtigt og billigt

Er du på udkig efter en pålidelig internetløsning, der bare virker? Så er bredbånd fra Telia et godt valg. Det vil sige internet via kabel-tv stik, telefonstik, fiberstik eller 4G.

Er der tale om internet via antenne- eller fiberstikket, kan du opnå op mod 1.000 Mbit, hvilket gør det til et rigtig godt alternativ, hvis du ikke har mulighed for at få internet via fiber, der hvor du bor. Sker det via telefonstikket er det imidlertid ikke muligt at opnå helt de samme hastigheder.

Internet via 5G – hurtigt, stabilt og super fleksibelt

Foretrækker du en internetløsning, du kan tag med dig, så kan Telia også hjælpe med det. For med Telia lynhurtige internet via 5G får du både de mange fordele, der er ved bredbånd, men også hurtigt internet, som du kan tage med dig overalt. Uanset om du blot er på farten, i sommerhus eller på ferie. Og du får tilmed helt op til 700 Mbit – helt uden hverken teknikerbesøg eller gravearbejde i haven.

Telias internet via 5G er oplagt til dig, der bare vil kunne streame og surfe uanset hvor du befinder dig. Vil du derimod gerne game natten lang eller har du brug for enten at uploade eller downloade større filer, så bør du i stedet overveje internet via fiber eller en bredbåndsforbindelse.

Internet via fiber – den hurtigste løsning

Ønsker du ikke at gå på kompromis med hastigheden og stabiliteten, er internet via fiber fra Telia det helt rigtige! For her får du det hurtigste internet overhovedet – nemlig helt op til 1.000 Mbit. Nøjagtig som med bredbånd, men forskellen er, at med fiber får du 1.000 Mbit i både up- og download.

Det er dog værd at overveje, hvor stort dit behov er. For er I kun 1 eller 2 i husstanden og bruger I kun internettet on/off, så kan både 100 og 300 Mbit være tilstrækkeligt. Er I derimod en stor familie, så er internet via fiber det helt rigtige. Med denne løsning kan I både streame film og fjernsyn, game og arbejde uden nedbrud. Alle sammen. På samme tid.

Fælles for alle løsninger er, at du får en gratis låne-router med, så du altid kan være sikker på at der er hul igennem. Dog skal du være opmærksom på, at den skal afleveres tilbage, hvis du opsiger dit Telia-abonnement.

Hvor godt er du dækket ind med Telia?

Når du skal vælge internetudbyder, er det en god idé at undersøge, om den udbyder du har kig på dækker det områder, hvor du bor. Det gælder i særdeleshed, hvis du overvejer 5G mobilt bredbånd, for er der ikke tilstrækkelig dækning, der hvor du befinder dig, risikerer du signalet svækkes eller endda helt forsvinder!

For Telias vedkommende har de uden tvivl et af landets stærkeste netværk. Det skyldes ikke mindst deres samarbejde med Telia, hvor de har slået sig sammen og skabt et fælles netværk – nemlig det såkaldte TT-netværk, der er det stærkeste i landet. Det sørger nemlig for, at du som Telia-kunde (eller Telenor-kunde) har dækning stort set uanset hvor i landet du er. Fra Gedser til Skagen og hele vejen derhen.

Få lidt mere med Telia

Vælger du en bredbåndsløsning hos Telia får du ikke blot hurtigt og stabilt internet. Du får også mulighed for at få meget mere end det.

Du kan for eksempel tilvælge en række forskellige streamingtjenester som Netflix og Max til særligt favorable priser. Er du vild med musik kan du også tilføje et abonnement til Spotify Premium – og er du typen, der gerne vil være på den sikre side, så er Telia Secure som skabt til dig. Med Telia Secure kan du beskytte både dig selv og din familie online, blandt andet ved at indstille begrænsninger og blokere udvalgte websteder, ligesom det også indeholder netbank- og virusbeskyttelse.

Hvad koster det?

En af de afgørende faktorer for valg af internetudbyder er prisen. Hos Telia afhænger prisen af, hvor i landet du bor, samt hvilket energi- og teleselskab, der ejer de kabler der er i området. Vil du vide præcist hvad det vil koste for dig at skifte udbyder til Telia? Så er det din adresse, der afgør både hvilken løsning du kan få, samt hvilken pris du skal betale for det.

Som udgangspunkt er der dog en mindstepris. Den består af den månedlige pris x 6, da man er bundet til det valgte abonnement i 6 måneder. Derudover er der 30 dages opsigelse.

Spar mere med Telia

Der kan være gode penge at spare, ved at vælge Telia som internetudbyder. Ikke mindst, hvis du vælger at tilkøbe nogle af deres øvrige services, der kan erhverves til særligt lave priser som kunde hos Telia. Det gælder både streamingtjenester – men også mobilabonnementer.

Køber du eksempelvis både internet og mobilabonnement hos Telia, kan du nemlig få en såkaldt samlerabat.

Fordele ved at vælge Telia Ulemper ved at vælge Telia
Der er en række fordele ved at vælge Telia som internetudbyder:

 • Gratis oprettelse af bredbåndsabonnement
 • Flere valgmuligheder: fiber, COAX og 5G
 • Mulighed for at logge ind og tilpasse sit abonnement
 • Mulighed for at teste bredbåndsforbindelsen og se, om den lever op til behovet
 • Lange åbningstider i supporten

Dertil kommer en række ”bonus-fordele”, som også kan være værd at se nærmere på:

 • Rabat på streaming og frit valg mellem de bedste streamingtjenester
 • Fri adgang til Podimo Podcast i 2024
 • 2 måneders gratis adgang til Max
 • 3 måneders gratis adgang til TV2
 • Rabat på musik, film, rejser og meget mere. Og der kommer hele tiden flere til
 • God omtale på Trustpilot
Der er naturligvis også ulemper ved at vælge Telia. Blandt andet:

 • 6 måneders binding

Så nemt er det!

Det er nemt at skifte til Telia som internetudbyder: Først søger du på din adresse for at se, hvor hurtigt internet du kan få. Derefter vælger du den løsning der passer til dig – og tilkøber eventuelt streaming eller andre services.

Så snart in ordre er afgivet kan du følge den og se, hvornår den bliver leveret.

Når du har modtaget din orde og den gratis låne-router, skal du blot følge den medfølgende guide – så har du hurtigt internet på bare 5 minutter.

Hvad siger kunderne på Trustpilot?

Kigger man nærmere på hvad andre kunder synes om Telia, så taler Trustpilot sit klare sprog med en score på 4,2 baseret på over 38.000 anmeldelser. Det betyder at 52% vurderer Telia som fremragende, hvilket er et flot resultat for en virksomhed af denne størrelse.

Det er fortrinsvis Telias gode service og muligheden for en række ekstra fordele, der giver de gode anmeldelser.

Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 1000 Mbit
Hastighed

 Mobilt Bredbånd
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1194 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
199 kr.
pr. mdr.


Telia Bredbånd

Høj Trustpilot bedømmelse!

Telia Bredbånd

Långiver
1.000 - 1.000 Lånebeløp 199 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed