Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 500 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1794 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
299 kr.
pr. mdr.


Bolignet

Bolignet A/S


    Marielundvej 43B
    2730
    Herlev
    Danmark

Om Bolignet:

Bolignet er endnu en af de efterhånden mange udbydere af bredbånd i Danmark. Hvad der er interessant her er, at Bolignet i lang tid har haft sin hovedfokus på at tilbyde bredbånd til boligforeninger – og det gør de sådan set stadigvæk. I dag behøver du dog ikke at være en del af en boligforening, for at få internet via selskabet. De tilbyder nemlig også deres produkter til private.

I denne anmeldelse af Bolignet vil vi kigge nærmere på, hvorvidt du skal gøre brug af muligheden for at blive kunde af dem. I forbindelse med dette undersøger vi blandt andet deres produktudvalg, deres kundeservice, hvad deres nuværende kunder synes om dem og meget mere.

Alt dette er vigtig information, når man som forbruger skal tage en beslutning om, hvorvidt lige præcis Bolignet er den rette bredbåndsudbyder for en – eller om man skal søge andre veje. Som med alle de andre udbydere i Danmark, er der naturligvis både ting, der taler for og i mod. Det må du derfor være en individuel afvejning af, hvorvidt Bolignet leverer på de kriterier, som du lægger vægt på.

Hvis du vil undersøge deres udvalg nærmere eller vil bestille dit bredbånd fra Bolignet, kan du klikke dig direkte videre til bestillingssiden via oversigten her i anmeldelsen.

Hurtigt fibernet fra Bolignet

Fibernettet er det område, hvor Bolignet for alvor leverer. Her kan du få lynhurtige hastigheder, der som hovedregel er bedre end almindeligt bredbånd; både i forhold til hastighed og stabilitet. Alt efter kabelsituationen omkring din bolig, kan du få helt op mod 1000 Mbit bredbånd. Det er endda til en meget fornuftig og ikke mindst konkurrencedygtig pris.

Men som du måske er bekendt med, er det ikke alle boliger, der kan få fiberinternet. Det skyldes simpelthen, at det kræver, at der bliver trukket kabler til boligen. Det er en begrænsning, som man ikke kommer udenom, og du kan hos Bolignet derfor tjekke, hvilken hastighed du kan få ved at indtaste din adresse.

Så bliver du med det samme præsenteret for mulighederne; både i forhold til downloadhastigheder, uploadhastigheder, priser og betingelser. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at tjekke, og der er ingen tvivl om, at det er et attraktivt valg, hvis ellers du rent faktisk kan modtage fibernet via Bolignet.

Har du behov for hjælp til bestillingen, kan du enten selv kontakte Bolignets kundeservice eller indtaste dit telefonnummer på deres hjemmeside, hvorefter de vil ringe dig op hurtigst muligt. Der er også andre muligheder for at kontakte selskabet i tilfælde af, at du har spørgsmål, men det kan du læse meget mere om senere i anmeldelsen.

Internet i landområder

Hvis du bor i et landområde, hvor fibernet er noget man kun kan drømme om, og selv hurtigt bredbånd kan være svært at få fingrene i, så kan Bolignet være en interessant udbyder at kigge nærmere på. De har nemlig opkøbt et selskab ved navn Ellested Nettet, som med en helt bestemt teknologi kan sende relativt hurtigt internet (op til 100 Mbit) trådløst over afstande på op til 15 kilometer.

Det vil typisk kræve, at man er flere husstande, der ønsker at gøre brug af sådan et tilbud, men muligheden er der, og vi anbefaler, at man tager kontakt til Bolignet, hvis man vil høre mere om det. Alternativet er at købe mobilt bredbånd, men det kan typisk ikke levere helt så høje hastigheder, og så forudsætter det i øvrigt også, at der er dækning i det område, hvor man bor. Hvis man er interesseret i mobilt bredbånd, så er det faktisk også noget, som Bolignet tilbyder til deres kunder.

Det er ret interessant, at Bolignet har valgt at gå den vej. For landområderne bliver aktivt fravalgt af mange andre bredbåndsudbydere af den simple årsag, at det simpelthen ikke kan betale sig. Med teknologien som Bolignet bruger, begynder det dog at blive mere økonomisk overskueligt for virksomheden, samtidig med, at de tager hånd om de danskere, der ikke har muligheden for at få hurtigt bredbånd.

Andre produkter fra Bolignet

Der er ingen tvivl om, at internet er det primære produkt hos Bolignet, men de tilbyder faktisk også forskellige telefoniydelser til private kunder. Selvom vi ikke har nogen officielle salgstal og statistikker, så tør vi godt sige, at det er begrænset, hvor mange, der vælger Bolignet for deres telefoniabonnementer.

Ikke fordi de er dårlige, men nok nærmere fordi Bolignet ikke umiddelbart er det mest oplagte sted at gå hen, når man skal have et abonnement til sin telefon. Men hvis nu du alligevel får dit internet fra Bolignet, så kan det være, at det giver mening at samle abonnementerne, udgifterne og ikke mindst overblikket hos ét selskab.

Det kræver dog naturligvis, at de kan tilbyde den eller de løsninger, som du står og har brug for. Vi vil i de nedenstående afsnit kort beskrive de to typer af abonnementer til telefonen, som man kan købe hos Bolignet; fastnet- og mobilabonnement.

Fastnettelefon

Hvis du endnu har en fastnettelefon, og gerne vil fortsætte med at have den, så er det efterhånden ved at være lidt tyndt med udvalget af virksomheder, der tilbyder et abonnement til en sådan. Det gør de dog hos Bolignet, hvor de har forskellige typer af abonnementer, der passer til forskellige behov.

Dem kan du naturligvis se på Bolignets hjemmeside, hvor du også kan se priser, betingelser og meget mere. Her vil du med al sandsynlighed se, at priserne er ganske attraktive, og du vil opdage, at hvis du fortsat bruger din fastnettelefon – også selvom det måske er mindre end det har været – så kan du hos Bolignet holde gang i den uden, at det behøver at koste en bondegård.

Udover alt dette, så har Bolignet også forhandlet en række tjenester og funktioner på plads, der kan gøre din fastnettelefon endnu mere attraktiv. Disse er helt gratis og tæller blandt andet muligheden for telefonvækning, at man selv kan bestemme ringetiden og sætte en tidsbestemt viderestilling.

Der er også mulighed for at være flere på linjen, spærre anonyme opkald og sørme også få både SMS- og e-mailnotifikationer.

Mobilabonnementer

Skal du i stedet have et abonnement til din mobiltelefon, så er det også en mulighed gennem Bolignet. Det kører over det meget vel stærkeste mobilnet i Danmark, og der er en række forskellige pakker at vælge i mellem.

Disse kan du naturligvis se og udforske på Bolignets hjemmeside, hvor priserne også her er ganske konkurrencedygtige. Det samme er funktionerne, da du naturligvis også her har muligheden for at tage din mobil med dig rundt i EU uden, at det behøver at medføre ekstraomkostninger og irriterende oplevelser.

Der er altså udmærket mulighed for at samle alle sine bredbånds- og telekommunikationsabonnementer hos Bolignet, hvis det er det, man er interesseret i. Det kan du naturligvis blive meget klogere på inde på deres hjemmeside – bare klik dig videre via oversigten over skarpe bredbåndstilbud fra Bolignet her i anmeldelsen.

Bolignet kundeservice: Her er hvad du kan forvente

Bolignet slår sig på at have en god kundeservice, og det er ikke helt hen i vejret. De har nemlig flere forskellige måder, hvorpå du kan få hjælp til dine problemer, uanset om det så er i forbindelse med dit internetabonnement, telefonabonnement eller noget mere teknisk.

Først og fremmest får du som Bolignet kunde adgang til en selvbetjeningsportal, hvor du selv kan ordne mange af de dag-til-dag ting, som kan opstå. Dertil er der også flere sider på Bolignets hjemmeside, hvor du kan få svar på basale spørgsmål og i øvrigt også se deres driftsstatus.

Endelig er der en række forskellige måder, hvorpå du kan komme i kontakt med Bolignet. De har blandt andet en live chat på deres hjemmeside, så man hurtigt kan få en skriftlig dialog i gang med en kundeservicemedarbejder.

Dertil er der mulighed for at ringe til selskabet, sende dem en e-mail, kontakte dem via en kontaktformular, følge med på Facebook, møde personligt op på deres adresse eller sende dem en fax (ja, den er god nok – de har stadig en faxmaskine).

Vi anbefaler, at du klikker dig ind på Bolignets hjemmeside for at få flere oplysninger om åbningstider, kontaktpunkter og så videre. Det vil som sagt også være her, at du kan starte en samtale med dem via chat, når den ellers er bemandet.

Bolignet på Trustpilot

Trustpilot er en side, hvor man som kunde kan anmelde en virksomhed, som man har handlet hos. Det kan være et stærkt værktøj for dig som forbruger, der kan assistere beslutningsprocessen i forbindelse med eksempelvis valg af ny bredbåndsudbyder.

Finder man Bolignet på Trustpilot ser man, at de i skrivende stund har fået mere end 600 anmeldelser, hvor 71% vurderer selskabet som værende godt eller fremragende. Det betyder også, at de har en samlet score på 3,8 ud af 5 stjerner, svarende til en god oplevelse i gennemsnit på tværs af alle anmeldelserne.

Det er ikke den bedste score blandt de internetudbydere, der befinder sig på Trustpilot, men det er absolut heller ikke den værste. Kunderne roser blandt andet Bolignet for deres gode og hurtige service. Samtidig bliver der sendt flotte ord med på vejen omkring hastigheden og ikke mindst stabiliteten af internettet fra Bolignet.

De knap så tilfredse kunder kritiserer primært Bolignet for manglende kommunikation omkring forsinkelse af leveringstidspunktet på internettet. Det virker til, at det desværre sker fra tid til anden, at teknikerbesøget i forbindelse med skiftet til Bolignet må udsættes. Årsagerne kan være meget naturlige, men hvis ikke kommunikationen omkring det er tydelig nok, kan det naturligvis være problematisk.

Hvis du oplever forsinkelse eller lignende, råder vi dig derfor til at tage kontakt til Bolignets kundeservice. Så har de nemlig nok en god forklaring på, hvad årsagen til problemet er.

Om Bolignet

Bolignet er en virksomhed, der har specialiseret sig i at levere bredbånd til boligforeninger og private kunder. Det har de gjort siden 2001, hvor de blev grundlagt med et mål om at gøre det enkelt for brugerne at få adgang til internettet til konkurrencedygtige priser. Som en essentiel del af dette, har de løbende haft fokus på at levere det, som de selv kalder for en dedikeret og kompetent kundeservice.

Sidenhen er der kommet andet end bredbåndsløsninger til produktporteføljen, som det er blevet beskrevet her i vores Bolignet anmeldelse. I dag kan man nemlig også købe diverse abonnementer til fastnet- og mobiltelefoner.

Frem mod 2008 fokuserede Bolignet praktisk talt udelukkende på boligforeninger. Men da fiberudrulningen så småt begyndte sidst i 00’erne, begyndte Bolignet også at tilbyde fibernet til privat husstande på Sjælland, Lolland-Falster og Fyn. Et par år senere indgik de strategisk samarbejde med større telekommunikationsvirksomheder, og kunne fra 2010 af levere bredbånd og telefoni til hele Danmark.

Bolignet holder fast i, at de fortsat vil være den foretrukne leverandør af moderne bredbåndsløsninger til konkurrencedygtige priser og med god kundeservice – også mange år ud i fremtiden. Skal man tro, hvad de siger, er de derfor et ”fremtidssikret” valg, så man ikke behøver at bekymre sig om, at man skal skifte bredbåndsudbyder igen lige med det samme.

Kontaktoplysninger

Hvis du gerne vil i kontakt med Bolignet, så er der flere måder at gøre det på, som du kunne læse i afsnittet om deres kundeservice. Hvis du vil have det fulde overblik over de mulige kontaktformer, anbefaler vi, at du besøger Bolignets hjemmeside, hvor du kan få direkte adgang til chat, telefonnummer, e-mailadresser, kontaktformularer og så videre.

Men for en god ordens skyld har vi samlet de vigtigste kontaktoplysninger nedenfor, så du allerede nu kan tage fat i Bolignet, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller lignende. Det bemærkes, at det faktisk er muligt at besøge dem på adressen. Det er noget, der ikke altid er tilfældet blandt bredbåndsudbydere.

Det skal dog ske indenfor et bestemt tidsrum, hvis du vil være sikker på, at der er nogen til at håndtere din personlige henvendelse. Dette tidsrum kan ændre sig med tiden, og vi anbefaler, at du besøger Bolignets hjemmeside for at finde ud af, hvornår du kan henvende dig personligt, hvis det er det, du ønsker at gøre.

BOLIGNET A/S
Marielundvej 43B
2730 Herlev

CVR-nr.: 27352529
Tlf. nr.: 70 27 70 67
E-mailadresse: [email protected]

Høj Trustpilot bedømmelse!

1000 / 500 Mbit
Hastighed

 Fiber
0 kr.
Oprettelse

 6 mdr. binding
1794 kr.
Pris/6 mdr.

 Inkl. trådløs router
299 kr.
pr. mdr.


Bolignet

Høj Trustpilot bedømmelse!

Bolignet

Långiver
1.000 - 500 Lånebeløp 299 Rente

Time

Venter
Billige Bredbåndsudbydere
Bredbånds hastighed