Find fibernet til hele familien

At vælge det rigtige fibernet for hele din familie kan være en smule besværligt. Det er nemlig vigtigt at sikre, at alle er glade samt, at der er taget højde for alles behov.

Du er nødt til virkelig at overveje dine muligheder og behov, når du vælger fibernet til din familie. Det kan være svært at gøre alle tilfredse, men hvis du overvejer disse faktorer, vil det blive en del nemmere for dig.

Hvor hurtig skal hastigheden være?

Alle fibernetabonnementer har ikke den samme hastighed. Du kan derfor vælge mellem flere forskellige hastigheder alt efter, hvad der er behov for i din familie. Jo højere fibernethastighed, jo hurtigere vil det også være.

Hvis I streamer meget i din familie, spiller online eller har mange enheder tilsluttet på samme tid, er det en fordel med hurtigere fibernet. Det gør nemlig, at alle kan være på samtidigt uden, at forbindelsen lige pludselig bliver ustabil.

Ved valg af fibernethastighed skal du især være opmærksom på antallet af brugere, enheder og hvad I hver især planlægger at bruge fibernettet til. Hvis du har en stor familie, eller hvis du har børn, der har deres egne computere, er det bedst at vælge en hurtigere hastighed.

Tilgængelighed på din adresse

Tjek alle de muligheder, der er tilgængelige på din adresse. Dette behøver ikke at være en opslidende opgave. I dag er du nemlig ikke nødt til at besøge hjemmesiden for hver enkelt fibernetudbyder, der findes. I stedet kan du bruge tjenester, der viser alle de typer af fibernet, der er tilgængelige i dit område.

På den måde vil du straks vide, hvad du kan få og kan sammenligne fibernet priser og abonnementer.

Du kan også besøge den offentlige side fra Energistyrelsen Tjekditnet.dk, hvor du kan angive flere geografiske detaljer og derpå se, hvordan hastigheden påvirkes af dine indstillinger.

Tilgængelighed af ekstra tjenester

Nogle fibernetabonnementer er forsynet med ekstra sikkerhedsfunktioner, som du f.eks. kan få gavn af, hvis du har mindre børn. Det vil i hvert fald ikke være en dårlig idé at se på disse muligheder, når du skal træffe en beslutning om dit fibernet.

Tilbud og kampagner

Mange fibernetudbydere tilbyder løbende forskellige tilbud til nye kunder. De igangsætter en kampagne, hvor du muligvis kan få fibernettet til en langt billigere pris, eller hvor du måske kan spare penge på oprettelse m.m.

Hvis du leder efter fibernet til din familie, er det altid en fordel, at du bruger noget tid på at undersøge, om du kan finde et godt tilbud. Det kan i sidste ende sørge for, at du sparer en del penge.

Kan du få rabat ved at samle forskellige tjenester?

For mange kan det virke dyrt at have fibernet. Det er en fast månedlig udgift, hvor du måske gerne ville bruge disse penge på noget andet. Men rigtig mange af os er afhængige af, at vi har fibernet derhjemme, da det bliver brugt til så mange forskellige ting.

Inden du beslutter dig for at vælge en bestemt fibernetudbyder, så ring eller skriv til udbyderen for at høre, om du eventuelt kan få en rabat, hvis du samler alle dine tjenester hos dem. Det kan eksempelvis være, hvis udbyderen også tilbyder mobilabonnementer, TV-tjenester m.m.