Du er her: Billig-bredband.dk / Artikler / Billig internet – Guide til billigt internet

Gå tilbage til Artikler

Billig internet – Guide til billigt internet

Udgivet den 20/02/2013

Hvorfor betale for meget, når man kan få billig internet?
Vi har med denne side gjort det mere overskueligt for dig som forbruger af internet at finde frem til den bedste og selvfølgelig gerne billigste udbyder af internet.

Internet er efterhånden blevet alle mands eje i Danmark og stort set alle familier har det installeret i deres husstand. Indenfor de seneste år er der endda kommet en helt ny måde man kan være online på internettet på, nemlig mobilt bredbånd.

Tidligere brugte vi udelukkende almindeligt bredbånd, men dette krævede at man havde et kabel ind i huset, hvorefter man så kunne vælge om man ville sætte en trådløs router op og så kunne modtage internettet i hele huset og nogen gange i haven hvis man var heldig.

Med det mobile bredbånd kom der en ny form for billig internet. Nu var det pludseligt muligt at være online over alt samt når som helst. I starten var der ikke særlig god dækning så det med at være online ”over alt” var en overdrivelsen der begrænsede sig til de større byer i Danmark. Men indenfor det seneste år er dækningen faktisk blevet så god at man stort set kan være online med billigt internet over alt!

Hvordan vælger man så den rette udbyder af billig internet?

Der kan være rigtig mange måder at finde frem til den rette udbyder. Vi har her på siden prøvet at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt ved at liste alle de bedste tilbud fra de forskellige leverandøre, så du kun behøver at lede ét sted.

Med billig internet behøver du ikke gå på kompromis. Konkurrencen på markedet er så stor den dag i dag, at udbyderne at billig internet under byder hinanden hele tiden, hvilket er rigtig positivt for dig som forbruger, da du på denne måde får billigt internet til udsalgspriser uden at skulle vælge langsomt internet frem for det hurtige og uden at skulle være lange bindinger frem til de korte som vi alle sammen er mest positivt overfor.

Vi håber at vores guide her på siden vil komme dig til gode og du skal være velkommen til at skrive, hvis du synes der mangler noget eller andet. Tak fordi du kiggede forbi. :)

Her er de 3 mest efterspurgte bredbåndstyper og bredbåndsselskaber
Selskab Pris pr. måned Binding Oprettelsespris Mindstepris fra
10 mbit199 kr.20 mbit249 kr.50 mbit299 kr.100 mbit399 kr.
Ingen
0 kr.
199 kr.
2 mbit169 kr.4 mbit189 kr.10 mbit199 kr.14 mbit239 kr.20 mbit249 kr.
6 mdr.
0 kr.
676 kr.
20 mbit189 kr.40 mbit248 kr.60 mbit349 kr.150 mbit419 kr.
Ingen
0 kr.
0 kr.